Ensi vuotta silmällä pitäen, kun ollaan hivenen myöhään liikenteessä näiden kanssa, muutamia erilaisia kortteja ystävänpäiväksi.

1247752.jpg

Tämä keijutyttö on yksi suosikeistani. Kuvat on leimattu metalliväreillä, joten kimaltelevat hiukan. Kortin alalaitaan lisäsin vaaleansinistä nauhaa ja nauhan päälle liimasin glue dotseilla vaaleanlilat timangit. Ajatuksena oli, että menisivät yhteen pallotaustan kanssa.

1247750.jpg

Tässäkin kortissa käytin pallotaustaa. Sydänleimaa en ollut käyttänyt aikaisemmin ja innostuin kokeilemaan sitä nyt löydettyäni sen laatikon pohjalta. Leimasin tuli askartelulehden mukana joskus aikoja sitten ja on nyt käyttökelpoiseksi todettu! :o)  Tykästyin todella. Tähän neliökorttiin laitoin vaaleanpunaista nauhaa sävy sävyyn ja tietenkin sydän timantti viimeistelee homman.

1247753.jpg

Lisää sydämiä! Tämä sydän on tehty mikrohelmillä.Nauha oli hieman kinkkinen kiinnitettävä, kun halusin saada klipsun nauhojen väliin. Korttipohja on valmiiksi kohokuvioinen ja mielestäni sopii hyvin klipsun kanssa yhteen. Siksipä se olikin pakko siihen saada. :o)

1247758.jpg

Tässä kortissa sydän on tehty valkohopeasta hileestä.

1481255.jpg

Ruusunoksa on leimattu meloninvärisellä leimavärillä. Päätin pitää tämän kortin simppelinä ja kaveriksi lisäsin ainoastaan samanhenkistä nauhaa kortin reunaan.

1247781.jpg

Kukka leimattu anemone-leimasimella ja kiinnitety kohotarroilla korttiin.

1247783.jpg

Tämä kukkakortin lopputulos ei ollut ihan sitä mitä hain. Rusetti sentään onnistui! :o)